Pagina's

zondag 29 mei 2011

Resultaat......

Het is een boekje geworden, in een sneltreinvaart hebben we bijna alle pagina's afgekregen. In ieder geval zo af dat het thuis af te maken is. Ik vond het vooral erg leerzaam en heb vele trucjes geleerd voor het scrappen. Ik moet eerst alle pagina's nog afmaken, gaatjes erin etc en dan natuurlijk uiteindelijk ook foto's erin. Maar dit gaat nog wel even duren. Er zitten rode ringen bij om uiteindelijk de pagina's bij elkaar te houden.

Wat ik wel heb gedaan is alvast de voorpagina afgemaakt, jullie mogen raden welke foto's erin komen....



Gypsy Day bij simpel scrappen in Den Helder

Eind vorig jaar ben ik begonnen met scrappen, ik wilde heel graag een workshop doen om nieuwe dingen te leren en inspiratie op te doen. Ik moest geduld hebben want alle scrapwinkels zouden eerst naar de CHA in America en aan de hand van de nieuwe producten werden nieuwe workshops bedacht. Het moment kwam dat alle workshops bij www.simpelscrappen.nl werden gepubliceerd. Ik denk dat ik al heel snel had gekozen voor onderstaande workshop:

Zondag 29 mei Gypsy Day 11.00 uur tot 17.00 uur Vol!!Het is vandaag een dag voor de gypsies onder ons, en aangezien het nog steeds feest is maak ik er een surprise party van. Ik ga dus niet vertellen wat we precies gaan doen, maar het heeft te maken met 7gypsies. En ik kan je vertellen dat het workshoppakket groot is, met héél véél véél leuke artikelen. Durf je de gok aan geef je dan op. De workshop incl. lunch kost € 59,95

Geen idee dus wat we gaan doen, maar als je naar de spullen van 7 Gypsies kijkt kan het alleen maar leuk worden!!!! Ik heb er heel veel zin in en laat natuurlijk al het moois zien wat ik daar heb gemaakt.

Volgend weekend kan ik ook eindelijk mijn werk van afgelopen tijd op mijn blog zetten.....

donderdag 26 mei 2011

Grijze tas zpagetti

Deze gaat naar Friesland naar mijn schoonmoeder. Ik vind het persoonlijk een heel mooi model en idd in alle kleuren toepasbaar.



Met ogen Zpagetti pinquin



zondag 22 mei 2011

Racoon babymutsje

Ik kwam dit mutsje tegen op het net, ik vond hem zo leuk dat ik het patroon heb gekocht bij www.ravely.com. Ik kan hem in alle maten maken van baby tot volwassenen.





Amigurimi pinquin van zpagetti

Oh wat is die leuk geworden, mijn zpagetti pinguïn. Ik wordt er helemaal blij van. Het is nu nog even wachten op de oogjes, die komen woensdag binnen. Maar ik kan het gewoon niet laten vast te laten zien hoe hij er zonder oogjes uit ziet. De maat is 29 x 29 cm geworden.




zondag 15 mei 2011

En toen waren er drie...

De eerste pinguïns zijn gehaakt met haaknaald 4, ik had nu nummer 3 in mijn handen en denk dat die oorspronkelijk bedoeld is voor de amigurimi.


Helaas is mijn vakantie weer over dus heb ik weer minder tijd om te freubelen.


vrijdag 13 mei 2011

Handboek handwerken

Ik heb vandaag van mijn verjaardagsgeld de bijbel van het handwerken gekocht:

Echt een grote aanrader!! Omdat ik binnenkort een naaimachine krijg (jippie) heb ik via bol een 2e hands versie van:
Besteld. Ik ben er helemaal blij mee!


woensdag 11 mei 2011

Vliegen gordijn van zpagetti

Ik zag een voorbeeld van dit vliegen gordijn en dacht.....dat zou leuk zijn bij ons thuis.... Ik heb een patroon weten te scoren en gaan met die banaan. 44 x 4,5 meter knopen. Het is even een klusje maar het resultaat mag er zijn. Ik ben er heel blij mee.









dinsdag 10 mei 2011

Cake pops

Vanavond gemaakt, met de hulp van mijn cakewonderzus. Morgen trakteren op het werk ivm mijn verjaardag donderdag. Frambozen smaak met roze witte chocolade.






Kussen 50 x 50

Ik kan wel merken dat ik vakantie heb want mijn ene projectje na de andere komt af :P





Volgende tas van zpagetti

Deze komt uit het eerste boekje haken met spaghetti. Ik ben zo trots op dat ik zelfs de knoop heb kunnen vinden!! Ik ben naar Hoorn geweest, er is daar een wolwinkel die de knopen had. Ze hebben daar ook een enorme hoeveelheid zpaghetti en leuke voorbeelden. Ik zag daar namelijk ook een heel leuk vliegen gordijn. Ik heb gevraagd om het patroon, hoop dat ze het me toesturen.




zaterdag 7 mei 2011

Laptophoes van "apple" zpagetti

Vandaag even een macbookhoes gemaakt van hoe toepasselijk appeltjes zpagetti. Ik heb hem aan een stuk gehaakt, dus begonnen met een ketting en daarin rondom vasten gehaakt, de laatste tour heb ik halve vasten gemaakt. Super makkelijk!






donderdag 5 mei 2011