Pagina's

zondag 31 juli 2011

Tussenstand granny's

Ik ben al even bezig met het maken van granny's. Het is de bedoeling dat het uiteindelijk een deken wordt. Een meer jaren plan denk ik zo, toch wil ik jullie niet vast laten zien hoe de vorderingen gaan.


woensdag 27 juli 2011

Lay Outs, scrappen met zpagetti.

Productief bezig!!!!

Nu twee Layoutjes die ik heb gemaakt:
Bij de volgende heb ik het papier Summer Days van Echopark gebruikt, dat papier vroeg om een foto die terug naar een tijd gaat waarbij de we de Summer days (en nights ;) vaak in Bloemendaal aan Zee vertoefden. 
Lekker een groot stuk chocola met een cappuccino bij Woodstock met lekkere muziek op de achtergrond. Oja, en voor de oplettende mensen onder ons, waarom zou je met zpagetti niet kunnen scrappen????:

Resultaat workshop Doorn

Tja welke foto's ga je nu toch weer gebruiken? Er waren er 9 nodig in zwart/wit of sepia maximaal 10,5 x 10,5 cm. Foto's genoeg dus uiteindelijk natuurlijk geen probleem. Ik heb gekozen voor foto's van een reis die ik in 2004 heb gedaan met mijn allerliefste tante en Shoestring. Tibet en Nepal, ik denk de meest indrukwekkende reis die ik heb gemaakt.

De onderdrukking van de Tibetanen voelbaar en onvriendelijke Chinezen die op straat tegen je schreeuwen. Bezig met het opbouwen van infrastructuur zodat er meer toegankelijke wegen zijn maar dan weer het negatieve van een dam die een heel dorp heeft weg gevaagd. Tegenstrijdig en verwarrend, want is het nu goed voor Tibet dat er Chinezen zijn of toch juist niet.

Van de weinig kloosters die er nog zijn zijn "efteling" gebouwen gemaakt waarvoor je een kaartje moet kopen en je schijfje voor je computer bij krijgt. De slager legt zijn vlees gewoon op straat en wat je er ook maar tegen doet, ziek wordt je! De hoogte daar kunnen wij Nederlanders niet zo goed tegen. En dan heb ik het nog niet eens gehad over het warme Nepal! Anyways maar 9 foto's van deze onvergetelijke reis.

Oja en als je de foto's wat groter wilt zien, gewoon er even op klikken.
 

zaterdag 2 juli 2011

Tijdschriftenmand van zpagetti

Ik had al eerder een poging gedaan om een tijdschriftenmand te maken deze heb ik rechthoekig gemaakt.  Ik had niet zo stugge zpagetti gebruikt en daardoor bleef hij niet zo in zijn vorm. Dus uitgehaald en deze mooie mand gemaakt.