Pagina's

zaterdag 26 januari 2013

Maart

Hallo allemaal,

Vandaag eindelijk Maart af!! Ik ben begonnen met acrylverf, witte Amsterdam verf met studio kleurtjes. Dit werd een mooie achtergrond, toen wilde ik eens een sjabloon uit proberen en heel stom deed ik dit te dik met verf, het werd dus niet zo mooi en het liep allemaal in elkaar over. Ik ben toen overgestapt naar de dylusions wat veel beter werkt met de sjablonen. Niet tevreden met de sjabloon verf randen ben ik er weer overheen gegaan met acrylverf. Eerst met wit en daarna weer dezelfde kleuren van studio. Daarna heb ik het afgemaakt met de dylusions.


Ik was eerst niet zo tevreden alsnog, maar toen ik lijntje op de pijlen had getekend en het allemaal had neergelegd vond ik het best leuk worden. Ik heb expres geen extra stempels of randen toegevoegd, het geheel was al druk genoeg. Ik heb mijn cricut weer eens onder het stof vandaan gehaald, deze komt ook heel erg van pas bij het art journalen.


Groetjes,

Ellen

donderdag 24 januari 2013

Gehaakt kraamcadeautje

Hallo allemaal!

Ik vind het erg leuk om kraamcadeautjes te haken, alleen heb ik niet altijd tijd om een projectje af te maken en heb dus een hekel aan deadlines (wat toch altijd wel met een baby het geval is hahaha). Ik zag het volgende ontwerp op freubelweb.nl en ik dacht dat is een leuk projectje, snel te maken. Ik ben er evengoed nog best even mee bezig geweest en de baby is er intussen :D. Gelukkig op tijd om mijn cadeautje binnenkort te geven.


Ik wist niet wat het zou worden, een jongetje of meisje, dus heb gekozen voor een regenboog. Oja, wil je hem ook maken, hier staat het patroon: http://www.marmarel.blogspot.nl/2012/12/nederlandse-vertaling-baby.html

Groetjes,

Ellen

zaterdag 12 januari 2013

Februari

Ik zei al dat ik op mijn freubelstoel zat hahaha. Februari ook nog even afgemaakt vandaag!!


Groetjes,

Ellen