Pagina's

zondag 3 maart 2013

Lootje

Hallo,

Nou zo zie je maar weer, draai er zo ook nog even een lootje uit. Ik was er vorige week al mee begonnen tijdens het croppen bij Marz Kreatiek. Ik heb een flink aantal items met de cricut gesneden en dat werkt toch het lekkerst thuis :D


Ik ben begonnen met een mal om de rand te kleuren. Ik heb er dylusions voor gebruikt. Het heeft er wel voor gezorgd dat het papier niet meer vlak is. Ik heb de strijkbout erover heen gehad maar dat wilde niet baten. Verder is het idee naar aanleiding van een lo uit een scrapblad. Ik vind hem persoonlijk erg leuk geworden.

Fijne zondag verder!

Ellen

zaterdag 2 maart 2013

Bezig met april Art Journal calender

Hallo,

Vandaag weer eens lekker aan de gang met mijn art journal kalender. Het is al maart dus ik vind het hoog tijd om april af te krijgen :P Ik had al een ondergrond gemaakt met wit en groene acrylverf. Ik heb wat dylusions gesprayd op een stencil.

Nu waren we afgelopen donderdag bij de Pipoos in Groningen en zag daar enorm leuke houten verf stempels van het merk blockwallah. Bedoeld voor kleding en stoffen maar natuurlijk ook heel bruikbaar bij het art journalen. Het was moeilijk kiezen uit de verschillende houten stempels, maar het werd uit eindelijk een appel.In een youtube filmpje zag ik dat ze een sponsje gebruikte om de verf aan te brengen op de stempel en ik dacht meteen aan de inkessentials van Tim Holtz/Ranger. Ik had nog wel een sponsje over en idd de zwarte acrylverf werd zo heel gelijkmatig verdeeld op de stempel.Zo maar door totdat de beide pagina's bestempeld zijn. Ik vind het helemaal leuk geworden!!!!


Zonde om de pagina's nu verder te beplakken.....

Passen en meten:


Het uiteindelijke resultaat:


Fijn weekend!!

Ellen