Pagina's

woensdag 27 juli 2011

Resultaat workshop Doorn

Tja welke foto's ga je nu toch weer gebruiken? Er waren er 9 nodig in zwart/wit of sepia maximaal 10,5 x 10,5 cm. Foto's genoeg dus uiteindelijk natuurlijk geen probleem. Ik heb gekozen voor foto's van een reis die ik in 2004 heb gedaan met mijn allerliefste tante en Shoestring. Tibet en Nepal, ik denk de meest indrukwekkende reis die ik heb gemaakt.

De onderdrukking van de Tibetanen voelbaar en onvriendelijke Chinezen die op straat tegen je schreeuwen. Bezig met het opbouwen van infrastructuur zodat er meer toegankelijke wegen zijn maar dan weer het negatieve van een dam die een heel dorp heeft weg gevaagd. Tegenstrijdig en verwarrend, want is het nu goed voor Tibet dat er Chinezen zijn of toch juist niet.

Van de weinig kloosters die er nog zijn zijn "efteling" gebouwen gemaakt waarvoor je een kaartje moet kopen en je schijfje voor je computer bij krijgt. De slager legt zijn vlees gewoon op straat en wat je er ook maar tegen doet, ziek wordt je! De hoogte daar kunnen wij Nederlanders niet zo goed tegen. En dan heb ik het nog niet eens gehad over het warme Nepal! Anyways maar 9 foto's van deze onvergetelijke reis.

Oja en als je de foto's wat groter wilt zien, gewoon er even op klikken.
 

3 opmerkingen:

 1. Wat een indrukwekkende reis moet dat zijn geweest. En dat is goed terug te zien in dit indrukwekkende boek. Echt mooi gemaakt!
  Groetjes Yvon de Vaan

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ellen,
  Ik vind je boekje geweldig geworden!
  Ik vond het ook wel erg gezellig, dat jullie zo met een heel groepje waren.
  Hopelijk zien we jullie nog eens terug in Doorn!
  Groetjes Lea

  BeantwoordenVerwijderen