Pagina's

zondag 18 december 2011

Art Journaling, mijn eerste pagina!!

Vandaag mijn eerste art journaling pagina af gekregen!! Ik vond de letters het moeilijkst om te doen en ben daar het minst tevreden over. Verder zou er nog wat glitter op kunnen nu ik het bedenk. Anyways, best wel trots en ik vond het leuk om te doen!

Today I finished my first art journaling page!! The hardest I found was the letters, I'm not really satisfied about it. I could add some glitter when I think of it. Anyway, I'm quite proud and I had fun doing it!

5 opmerkingen:

 1. Wat een leuke weblog heb jij... je hebt er een volger bij hoor :-)

  Groetjes Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Via het art journal forum heb ik je blog gevonden (ik ben eigenlijk meer een bloglezer dan een 'forum kletser...) Wat een mooie art journal pagina heb je gemaakt! Die collage is super... is dit echt je eerst? Je hebt talent hoor!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja echt mijn eerste! Ik ben niet zo'n tekenwonder, knippen en plakken is meer mijn ding. Ik ben lid geworden van het forum om wat meer te leren en inspiratie op te doen. Het "lijkt" helemaal een hype art journaling, maar misschien heb ik gewoon onder een steen gezeten afgelopen jaren (heb ik ook wel een beetje). Ik wordt in ieder geval net zo hebberig in art journaling spullen (stempels, verf, pennen en ga zo maar door) als in scrapspullen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk die vogel !
  Ga je volgen....

  BeantwoordenVerwijderen