Pagina's

donderdag 16 mei 2013

Workshop Finnabair Space Media Dimension

Hallo,

Ik ben zaterdag 11 mei naar Sprang Capelle afgereisd om de workshop Space Media Dimension door (Anna)  Finnabair te volgen bij de Scrapheap. Een lay out workshop, specifiek op de technieken gericht. Finnabair heeft een heel eigen stijl die op het eerste oog moeilijk te doorgronden is. Maar ze zei joh het is makkelijk iedereen kan het. Ze bracht het alsof het makkelijk was, een heel open vrolijke enthousiaste meid.

De workshop was niet helemaal vol wat maakte dat ik alle ruimte had en mijn spulletje ruim kon uitstallen. Ook was er een stopcontact voor mijn heatgun. Er werd heel goed gezorgd voor een natje en droogje en er was geen haast geen druk en ook nog voor tijd klaar! Ik denk wel de meest fijne workshop ooit want ik heb wel anders mee gemaakt. Ik hoorde dat middag overvol zat en dat in tegenstelling tot ik aan 1 tafel ze met 3 aan een tafel moesten. Ik ben blij dat ik na de eerste workshop naar huis ben gegaan :D

In tegenstelling tot was aangegeven bij de info over de workshop werden foto's van 7,5 bij 10 gebruikt een halve foto dus. Ik heb een stuk van een foto afgehaald om dit voor elkaar te krijgen. Hier een paar foto's van de opbouw van mijn werkstuk:

Verder heeft Finnabair zelf nog wat foto's op haar instagram gezet, die ik niet kan downloaden. Ik heb haar gevraagd of ze ze ook nog downloadable gaat maken, maar nog geen antwoord gehad. Ze zal wel aan het uitpuffen zijn van alle workshops. Maar goed ik kon heel gemakkelijk natuurlijk print screens maken van de instagram foto's dus hier zijn ze, ik zit rechts achterin:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten